embun dinihari..

embun dinihari..
LaKarkaN hIdUpMu dGn wArNa wArNi kEhDuPaN.....


Get your own Digital Clock


Get a Glitter Calendar Click Here
bahagia tidak selalu berpanjangan

:: gossip gegurl ::

1 sem dah berlalu, ni member aku Erra fazira.. eh eh silap pulak, ira fariza.. ni rupa nya.. SWEET bila senyum, GARANG bila serius.. jgn marah na…  nah tgk nie mcm mana manis SWEET nya dia


**(ingat x gmbar nie bila?)

okay, dia nie aku mula rapat, sem nie la walaupun dulu kitaorg 1 group dlm orientasi, 1 kos, 1 kelas, 1 blok tapi, sapa2 mcm tu je laaa…nothing special. Full stop.

jarang laa aku nak naik atas g bilik dia, n pernah sekali tu, fes time g bilik dia, aku SESAT x tahu nak turun… mmg teruk time aku sem 1 dulu..

entri aku kali nie cite hal dia je la eyy… memandang kan dia nie merupakan “GOSSIP GIRL” aku, mmg suma dgn dia laa…

seriusly aku x tahu langsung fasal dia, mksd aku sejak awal sem 3 dulu nuh.. bila makin lama makin kenal dan sebenarnya dia adalah seorang yg POYO DAN NAKAL.!! Tersgt poyo laa aku bole cakap kan..

IRA FARIZA…(ala-ala surat kiriman rasmi)

satu per satu masalah kita harungi bermula dgn ADD DROP kan.. aku kelas lain, ko kelas lain, aku group lain, ko group lain.. aku amik subjek lain, koa mik subjek lain sampai la akhirnya, kita 1 kelas, 1 subjek, 1 group n 1 hati.. perrgghhh… ayat x leh blah sikit

selesai add drop kita lalui kehidupan seperti pelajar2 lain jgak kan, tapi setiap pelajar itu di uji dgn pelbagai cara dan cara kita mungkin ini adalah PERTAMA kali dlm hidup aku.. bagai kan MIMPI..~

Ko ingt x ira, time ko jadi sekali ja PENGARAH (walaupun dpt DUA PENGARAH dlm sira) SEMINAR tu, time tu aku leh nampak cara ko berleter memimpin walaupun dlm keadaan hujan, ko teruskan jua walaupun sebelah tu ada bumbung… hahaha… mmg x leh blah semngat ko kan…  (puji sikit bg kembang)

Di samping itu(ayat karangan), dlm keadaan tu, aku dpt tahu ko dapat tahu sesuatu yg selama nie aku sembunyi (mksd tersirat)..  penerimaan ko baik dgn apa yg berlaku, aku x sangka, ko juga sanggup tolong aku dlm ‘HAL’ nie.. seyesly aku terharu n tacing ngn ko weyh..

Ko sggup tlg kwn kita dlm kesusahan, aku yakin suatu hari nnt, andai kita dlm kesusahan masih ada org yg sanggup tlg ko ataupun kita.. insya-Allah…. Amin…






Harungi liku-liku kehidupan yang hampir sama dalam NOVEL.. aku menyangka kan suma nie  1 mimpi yang aku x sanggup nak tima kenyataan.. tapi, ALLAH tahu takat mana kemampuan hambaNYA… aku sedar, sedar dan sedar yang suma ni hanya menguji keimanan kita pada DIA..


BIARLAH IA MENJADI RAHSIA ANTARA KITA... ^_^


masuk bab baru, iaitu DINNER BLOK.. DINNER blok kita, aku pun x sangka ko akan cakap muka aku SUCI… hahaha…dan aku simpan gmbar tu sebagai kenangan… hahaha.. weyhh weeyhh aku gurau ja bab suci tu… aku harap ia menjadi kenangan kita sepanjang sem 3 nieh… nak tgk ke weyhh??


Jap jap aku upload jap naa…



tgk muka aku, SUCI x? :P


muka SUCI lagi.. ==”

Nah..! amik kau… aku bg dua terus kat ko… time nie dlm pantry kan, pantry di mana selalu ja kita lepak.. menghabiskan masa bersama sama… hahaha.. (ayat poyo)

Fuhh… byk jugak eyy cite fasal ko je nieh… ko ingt x time nie? Jap nk tunjuk gmbar tu.. jap jap jap..!


Ni time ko fes time dtg umah aku n aku bawak korang g shopping  jejalan kat mall kan… time tu aku baru rasa n phm perasaan seorang lelaki yg membawa isteri or kekasih or adik perempuan dia g shopping… ahahaha… b4 nie aku just window shopping ja weyh, jarang aa aku bawak kwn yang betul2 perempuan… haha..

Aku x kesah pun penat bawak korang sbb apa yg aku harap kan korang hepi ja… pas ni klu g shopping, aku balik dulu tau..!! hahaha.. (gurau jak)

Kita berbalik pada U balik.. kira nak enjoy je kan… gambar time kelas yg mmg kita sgt ‘RAJIN’ g… dah x dak kelas pun, masih rajin lagi kelas tu kita g… aku tunjuk bukti jap…

Ko tggu situ, jgn gerak n senyum… sabo..!


muka suci ag.. :P


tgk dlm dewan tu, xda sapa pun… mmg rajin kan.. ?  :P


konon nya nak test mic la kan… okay, good job..!!


okay, penat tggu, kita BALIK..
** abaikan aku yang selekeh serabai tu okay..


ko penat, ajak duduk. Okay aku ikut. ==” hahhaha

Dah la tu eyy.. jenuh aku nak upload… kita g part yg terakhir lak, kat kedai café pula, menjadi tumpuan pelajar di petro…


ko jgn nak senyum sgt eyy tgk gmbar nieh… aku nampak tuh…

Ada lagi nieh…


antara muka x leh blah sama ada dlm perasan suka atau majuk.. ==”

Dah hbs 1 sem dah aku cita nieh… sekejap ja kan.. tapi b4 tu aku nak tunjuk sikit muka yang mmg aku nak tgk n suh ko buat tapi ko tetap x bole buat kan.. aku ada snap gmbar tu tanpa ko tahu…

 Candid!! Nak tgk?? Ce sabo… jap nk upload…



 Taaaa daaa………!!!!!!




Garang kan…!!!! Akhirnya aku berjaya juga weyh… jgn marah aku ey, sbb ko sllu ckap, klu MARAH tanda SAYANG… sbb tu jgn marah aku tw, aku x mo ko sayang aku… hahaha… nnt lesbo lak… hahaha…

Aku saja la buat entri ni khas tuk ko b4 ko nak berangkat mlm nie.. hati2 ya IRA FARIZA.. nnt aku x mo ko asyik rindu ke aku je time cuti nie… jenuh ‘geng’ ko nak pujuk ko kan..

 Pape pun aku mintak maaf ada terkasar bahasa, tergurau lebih, yg sakitkan hati ko eyy…
 
Den halalkan apa yg aku makan n minum tw.. halal apa ilmu yg ko bg kat aku tu eyyy... jumpa lagi kita untuk sem hadapan.. jgn lupa nak dtg pula eyy.. aku sekeh kang…




 Dari kwn mu yang suci,



18 Jan 2012
5.38pm
mendung
mood : sedih.. :')

i will miss you, my friend..
as salam... 









No comments:

Post a Comment