embun dinihari..

embun dinihari..
LaKarkaN hIdUpMu dGn wArNa wArNi kEhDuPaN.....


Get your own Digital Clock


Get a Glitter Calendar Click Here
bahagia tidak selalu berpanjangan
Shooting.. !!!
Hohoho… agak besh sbb dpt tinggal kenangan
Dgn adik2 aku b4 depa nieh masuk U masing2..
Aku ingatkan dah xkan sempat ag tuk luangkan ngn depa
Mula2  kami x tw nak g mana, fes sekali ingt nk g bngn lama kat jubli emas
Den bawak pnya bawak x dak tmpt nak U-turn,
Tiba2  kami ternmpk signboard *GUNUNG KERIANG
Den kami ada idea tuk shoot kat situ,
Agak2 la kot, kat tgh hari rembang kami smpai sana…
Pnya laaa nak shooting, x kesah la klu burn pun muka….
Suma belagak duk bawah bumbung ja pun….
Ni hasil nya … (^_^)
Nie la khazanah alam kita..







Rugi klu sapa2  rosakkan alam kita yg kaya dgn keindahan...


Mula2  dia nie post, kemain la , sana x kena, pusing sini x kena…  mcm ala2  model suda….








Den giliran aku lak, aku nie pose x tw sgt, sllu ja kena ‘marah’ ngn depa, bak kata depa dua nie, aku x tw dress lgsng.. *opsss.. SOWIE… :P









Hah, nie la tukang amik gmbaq aku.. dia ngn si faris td tu hah jd photographer… maap noh, cek x tw nak amik gmbaq mcm mana….:P
dia nie pun stail gak.. hihihik..




sempat ag aku menempek tuk 1 gmbaq dia nieh... jgn ma'aah nuh...

Lpas pada gunung nie, kami2  g pulak bgnan lama kat jubli emas… aku act x tw pun kat mana letak nya bgnan tu, rupanya kat sini ja pun, mmg sllu la aku nmpk bngnan tu…
Faris beriya ja nk turun, aku ngn bed nie, dok dlm ketam cm x mo turun sbb nmpk gerun sgt, tp dah desakan faris. Kitaorg pun turun laa….
Smpai ja, terus dia suh amik gmbaq nieh…

Hahaha… mmg gila kamera dia nieh, tgk laa…..









Lpas tu, aku pun nak amik kenangan gak la kat sini, post la sama…
Tgk la aku pose, walaupun x elok, bior ahh… hahaha…






Den aku g menempek kat org, depa marah aku g… cian aku.. hohoho…
X lepas kan peluang si mamat nieh nak post…







Den pas kami post hmpir 200 keping kami tgkp… tp yg leh pakai hnya beberapa jap on…. Hohoho….
Akhirnya, dlm 12.35pm kami pun amik keputusan tuk balik… ^^
Thanks  faris n bed sbb dpt luangkan masa bersama2 ngn kkros ey… hehehe… moga g U nnt, jaga la diri bebaik… jgn lupa org2 kat sini… J

credit to faris n syemsul...

pUjaaN hAti..

hei pujaan hati apa kabarmu
ku harap kau baik-baik saja
pujaan hati andai kau tahu
ku sangat mencintai dirimu

hei pujaan hati setiap malam
aku berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku

cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah 
pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku

hei pujaan hati, pujaan hati

hei pujaan hati setiap malam
aku 
berdoa kepada sang Tuhan
berharap cintaku jadi kenyataan
agar ku tenang meniti kehidupan

mengapa kau tak membalas cintaku
mengapa engkau abaikan rasaku
ataukah mungkin 
hatimu membeku
hingga kau tak pernah pedulikan aku

cobalah mengerti keadaanku
dan cobalah pahami keinginanku
ku ingin engkau menjadi milikku
lengkapi jalan cerita hidupku

aku tuju khas untuk "si dia" 
tapi aku yakin, kau x pernah tahu pun hati
aku kat kau kan.. 
aku tak berdaya nak luahkan kat kau,
so aku hnya mampu tuk luahkan di sini saja...